Asta

Swinger Hot N' Spicy

Asta er super kvik og fuld af selvtillid, godt humør og har så mildt og sødt et væsen at man kun kan knuselske hende. Asta har fået 2 kuld hvalpe og er nu pensioneret som kennelens ukronede dronning. Asta har haft en ret forrygende udstillingskarriere og er både dansk og international champion.

HD status: A
Øjne: Let CRD


Gennemgået DCK’s mentalbeskrivelse samt en hel masse sjov træning og cirkuskunster.

 

STAMTAVLE

Svante
Swinger Hot N' Tot

Fra Asta´s første kuld beholdt vi Svante eller Svante Frisk eller Trøffelkuglen som han kaldes blandt venner. Det er første gang nogensinde at vi har en hanhund i huset som vi selv har opdrættet, så man kan vist roligt sige at det var på tide.

På et tidspunkt regner vi med at Svante bliver patriarken i huset, men det varer nu nok noget. Svante er en stor Leif Lalleglad der altid er i godt humør og elsker alt og alle.

HD status: A
Øjenlyst som hvalp: CRD


Svante har gennemgået DCK’s unghunde mentalbeskrivelse.

 

STAMTAVLE

Rosa
Swinger Pretty Hot

Fra Asta’ s 2. kuld beholdt vi Rosa. Vi var i Finland og parre Asta med den helt underskønne Wicani Firelight og det skulle vise sig at det var turen værd. Rosa er henrivende, sød, kærlig, charmerende, fræk, fjollet, klog og 10.000 andre ting og så er hun storebror Svantes bedste legetøj. De to er fuldstændigt uadskillelige. Han elsker simpelthen sin lillesøster og er trist og stille når hun en gang imellem er ude af huset på egen pote, uden ham.


Rosa er dansk champion. Årets hund nr. 2 i DCK i 2016.

HD status: A
Øjenlyst som hvalp: CRD


Gennemgået DCK’s unghunde mentalbeskrivelse.

 

STAMTAVLE

 

Storebror Svante elsker at være babysitter

"Storebror Svante elsker at være babysitter"